Voel je thuis! Als je op straat willekeurig aan mensen zou vragen wat er belangrijk is in hun leven, dan is de kans groot dat ze ‘een fijn thuis’ noemen. Een prettige, veilige basis die we allemaal nodig hebben. In de wijken en dorpen is het precies dát waar wij als woningcorporatie aan werken.
Het Van Dale Woordenboek geeft als betekenis voor ‘thuis’: 'Plaats waar iemand zich thuis voelt'

Bij TBV Wonen zijn we ons ervan bewust dat juist dat thuis voelen zo belangrijk is. Daarom bouwen we niet alleen met stenen aan een thuis. We geven aandacht en service met oog voor wat onze bewoners nodig hebben. Een eigen thuis, waar je goed woont, nu en in de toekomst. Waar je woonlasten in verhouding staan tot je inkomen. In een wijk of dorp waar je je fijn en veilig voelt. Waar je onbezorgd kunt wonen, ook als je ouder wordt of zorg nodig hebt.

We willen graag dat onze bewoners zich ook bij ons als woningcorporatie thuis voelen. Daar werken we aan door er voor hen te zijn. Letterlijk, in de straat. Maar ook in onze dienstverlening en communicatie. Om dat goed te doen, bouwen we ook aan onze eigen organisatie.

In dit ondernemingsplan beschrijven we hoe en waarmee we in 2020-2023 aan de slag gaan. Voor onze bewoners in de gemeente Tilburg, in wijk en dorp. Daar werken we bij TBV Wonen elke dag aan. We zijn pas geslaagd als onze bewoner zegt:

In mijn wijk en dorp voel ik me thuis. Dat voelt goed.